شاسی بلند لوکس طراح ایرانی در سه مدل به ایران رسید/ این خودروی وارداتی آینه بغل ندارد! /عکس
به گزارش خبرگزاری دانش نامه به نقل از آخرین خودرو در روزهای اول سال جدید بود که بی ام اسپیس به عنوان بازوی وارداتی گروه بهمن از خودروی اَوِتار ۱۱ پرده برداشت. خودرویی تمام برقی لوکس و البته های تِک که با دیگر محصولاتی که تا به حال در ایران دیده ایم متفاوت است. نشان AVATR اگرچه چینی است اما حاصل همکاری مشترک چانگان سی ای تی ال (CATL) و هواوی بوده و نادر فقیه زاده طراح ارشد این کمپانی به حساب می آید.

پس عملا حساب این برند چینی از دیگر چینی هایی که دیده ایم جداست و محصولات متفاوت و البته گران قیمتی را عرضه می کند. حالا تصاویر جدیدی از گمرک بندرعباس به دستمان رسیده که نشان می دهد سه خودروی اوتار ۱۱ هیبرید اوتار ۰۷ و اوتار ۱۲ به خاک ایران رسیده اند.
دقت داشته باشید این دو مدل جدید هم همانند مدل یک یک اوتار یک دو و اوتار صفر هفت نامیده می شوند.
اوتار ۰۷ (AVATR ۰۷)
اوتار ۰۷ یکی از مدل های این نشان های تِک است که در آگوست ۲۰۲۴ رونمایی شد و پس از آن به بازار آمد. این خودرو خط طراحی منحصر به فرد آواتار را دارد که دستپخت نادر فقیه زاده است. در تمامی مدل های این نشان می توان المان هایی مدرن و متفاوت را دید که امضای طراحی برای نشان AVATR به حساب می آید.
این خودرو در دو نسخه تمام برقی و رنج اکستندد عرضه می شود اما برای بازار ایران نسخه اکستندد رنج (REEV) در نظر گرفته شده که مجهز به پیشرانه برقی و بنزینی است اما پیشرانه بنزینی در مدار قدرتی نبوده و تنها وظیفه شارژ پک باتری را به عهده دارد. پیشرانه ۱.۵ لیتر توربو که تامین کننده آن چانگان است به عنوان ژنراتور عمل می کند و یک یا دو پیشرانه برقی (تک یا دو دیفرانسیل) وظیفه به حرکت درآوردن خودرو را بر عهده دارند.
هنوز مشخص نیست کدام نسخه (تک یا دو دیفرانسیل) به ایران می آید. در نسخه تک دیفرانسیل یک پیشرانه سوار بر محور عقب است و توان تولید نهایت قدرت ۳۱۰ اسب بخار قدرت و ۳۶۷ نیوتن متر گشتاور را دارد. حداکثر سرعت ۱۹۰ کیلومتر بر ساعت را در این نسخه داریم و شتابگیری در ۶.۶ ثانیه انجام می شود. پک باتری در هر دو نسخه ۳۹.۰۵ کیلووات ساعتی است و در نسخه تک دیفرانسیل با باک پر و باتری های فول شارژ می توان مسافت ۱,۱۰۰ کیلومتر را (بر اساس استاندارد CLTC) پیمود.
در نسخه دو دیفرانسیل دو پیشرانه برقی سوار بر دو محور می شوند و در مجموع می توانند نهایت قدرت ۴۸۵ اسب بخار و بیشینه گشتاور ۶۲۹ نیوتن متر را تولید کنند. نهایت سرعت در این نسخه هم ۱۹۰ کیلومتر بر ساعت است اما مدت زمان شتاب گیری ۰ تا ۱۰۰ به ۴٫۹ ثانیه کاهش می یابد که عددی فوق العاده است. همچنین به دلیل افزایش وزن ناشی از اضافه شدن موتور میزان پیمایش ترکیبی تا ۱,۰۵۰ کیلومتر کاهش می یابد.
هنوز مشخص نیست که کدام نسخه از این خودرو به بازار کشور می آید اما انتظار می رود همانند مدل ۱۱ در هر دوی این مدل ها پکیج کاملی از امکانات رفاهی و ایمنی را داشته باشیم. همچنین مشخص است که در دو مدل ۰۷ و ۱۲ پکیج کاملی از دوربین ها و رادارهای اولتراسونیک را داریم پس انتظار می رود قابلیت های کمکی و خودران هر دو مدل ۱۲ و ۰۷ کامل باشد. گفتنی است دو مدل ۰۷ و ۱۲ مجهز به دوربین های جانبی به جای آینه های جانبی هستند که از این حیث این دو مدل نسبت به نسخه وارداتی بی ام اسپیس کامل تر به نظر می رسد.
اوتار ۱۲ (AVATR ۱۲)
اوتار ۱۲ سدانی فست بک از این کمپانی چینی است که المان های طراحی کلی اوتار را دارد و یکی از زیباترین اثرهای نادر فقیه زاده است. این خودرو هم قرار است در نسخه REEV به کشور بیاید که یک پیشرانه ۱.۵ لیتر توربو بنزینی در کنار قوای محرکه برقی در آن عمل می کند. پیشرانه بنزینی نقش ژنراتور دارد و پیشرانه برقی سوار بر محور عقب توان تولید نهایت قدرت ۳۱۰ اسب بخار قدرت و ۳۶۷ نیوتن متر گشتاور را دارد.
نهایت سرعت روی ۱۹۰ کیلومتر بر ساعت محدود شده است و شتابگیری در ۶.۷ ثانیه انجام می شود. پک باتری در این خودرو هم ۳۹.۰۵ کیلووات ساعتی است که با هر بار شارژ کامل آن می توان مسافت ۲۴۵ کیلومتر را در حالت برقی پیمود. با باک پر از بنزین و پک باتری فول شارژ هم میزان پیمایش ترکیبی به ۱,۱۵۵ کیلومتر می رسد. البته دقت داشته باشید که این پیمایش ها بر اساس استاندارد CLTC محاسبه شده اند و در واقعیت میزان پیمایش می تواند مقداری کمتر از این اعداد باشد.
در این نسخه هم انتظار می رود پکیج کاملی از امکانات ایمنی و رفاهی را داشته باشیم. البته باید منتظر ماند و دید دقیقا چه نسخه ای و با چه امکاناتی از این مدل ها به بازار می آیند.
اوتار ۱۱ هیبرید
اوتار ۱۱ هم از نسخه REEV است و موتور بنزینی به عنوان ژنراتور دارد. پیشرانه برقی سوار بر محور عقب توان تولید نهایت قدرت ۳۱۰ اسب بخار قدرت و ۳۶۷ نیوتن متر گشتاور را دارد. شتابگیری در ۶.۹ ثانیه انجام می شود و نهایت سرعت روی ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت محدود شده است. پک باتری ۳۹.۰۵ کیلووات ساعتی است و پیمایش برقی و ترکیبی به ترتیب ۲۲۵ و ۱۰۶۵ کیلومتر (بر اساس استاندارد CLTC) است.
باید دید چه زمانی مشخصات رسمی و قیمت این سه مدل اعلام می شود اما فراموش نکنید که خودروهای نشان اوتار ارزان نیستند و به عنوان خودرویی لوکس و های تِک شناخته می شوند. پس همانند اوتار تمام برقی ۱۱ بی ام اسپیس از این خودروها هم نباید انتظار قیمت پایین داشته باشیم.
۵۸۳۲۳
شاسی بلند لوکس طراح ایرانی در سه مدل به ایران رسید/ این خودروی وارداتی آینه بغل ندارد! /عکس
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "شاسی بلند لوکس طراح ایرانی در سه مدل به ایران رسید/ این خودروی وارداتی آینه بغل ندارد! /عکس" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "شاسی بلند لوکس طراح ایرانی در سه مدل به ایران رسید/ این خودروی وارداتی آینه بغل ندارد! /عکس"، کلیک کنید.